Säg ja till apan Japan

Godkväll gött folk?! Eller godnatt för min del ;) en powernap på tre timmar räckte visst inte för att göra mig utsövd. Så det blir tidig läggdags dvs när jag har tjatat färdigt här ;) jahapp, annars då? Jag har haft sommarlov från villan men om två veckor börjas det igen. Tackar gudarna över att få prata med min terapeut! Sista veckorna har varit så jävla tjatiga. Hade jag inte haft min pojkväns axel att luta mig på så hade jag trillat ihop. Men nog om det, ingenting handlar om maten. Det är bara allt runt omkring. Nu = sovtime!! Nattinatti gullisar


Blixt å dunder

Tjofräs! Annars då? Fint som snus här i soffan. Är bara degig å trötter efter en sträng arbetsdag. Måste söka nytt jobb. Kroppen tar verkligen stryk av mitt nuvarande. Nästa vecka och en månad framåt är dock chili, kontorsstädning och en egen bil. Yäh! Vilket jävla pisse väder det har varit hela dagen dååå? Massa åska å skit som jag hatar... Nä nu ska jag chilla vidare här dåva. Hörs la sen. Älskar att jag kan mobilblogga!! Höhö :) KÖSS


Tisdaaaaag snark

Godmorgon. Fan vad tidigt det är 😳 hoppas ni ligger å sussar i era varma sköna sängar.. Men cash is king fifan!! Nu ska jag käka upp frullen innan jag måste bege mig. Puss å suss


Ajfån

Tjollahoppse!! Ligger i sängen å är stört cool med min nya iPhone hehe ;) testar mobiluppdatering å sånt ju. Fast nu ska krullet å jag sova. Hans sista semestervecka så han kommer sova som en Björn när jag stiger upp halv fem... Ni får la ha de så gött kära finisar PUSS


Time to say Hello

HEJ.
 
Hur många som nu är kvar här? Jag håller på och fixar med en ny blogg men det går inte så jädra bra. Vill starta om på nytt. Frääääsht! Hehe. Min frånvaro har inte varit meningen faktiskt. Jag har bara inte haft så mycket tid över dom senaste veckorna.
 
Men ja som jag så många gånger har sagt förut.. NU kör jag igen ;)
 
Om inte annat så kommer min nya bloggadress upp när den är klar (om den blir klar eheh).
 
Måste berätta om mina två dagar som jag äntligen var ledig på i raken. Älsklingen hade lovat mig en överrasknings roadrtrip på hojen. Dock råkade smarthuet försäga sig så jag visste redan vart vi skulle två dagar innan ;) Men han är ju för go han.
 
Så. I onsdags efter mitt jobb drog vi iväg mot Danskeland, Köpenhamn. Virrade runt för att hitta hotellet en timme, men tillslut så. Mayfair hotell hette det, och om ni åker till Danmark så tipsar jag er om det! Det var sjukt fint, hyfsat pris där det ingick både frukostbuffé, kaffe & kaka (hur mycket man ville, när man ville) & en kall kvällsbuffé.
 
tittut snygging
 
När vi väl fått vårt hotellrum började vi med en välbehövlig dusch (såg ut som två dränkta grisar i våra skinnställ..). Sen traskade vi ner mot centrum, typ 4 min från hotellet. Satte oss på en mysig uteservering och åt kött och klyftpotatis med bea-sås. SMASKENS!
 
Tidig läggdags och tidig uppstigning dagen efter.
 
Startade torsdagen men en stor, underbart god hotellfrukost. Gjorde i ordning oss och drack kaffe i solen och sen gick vi ner till stan igen. Fattade verkligen varför stöget kallas för den längsta shopping gatan i Europa. Jävlar med affärer och så sjukt lång! Jag fyndade lite på New yorkers rea och pojken min hittade två par skor och en tisha. Muy bien!
 
Glass i solen (Krille tog B&j´s oskuld..)
 
Efter en halvdagsshopping tur och en promenad till och från Christiania (deras egna hash-fristad som var helt flumm!!) senare så landade vi på hotellet igen.
 
tacka vet jag kartan vi fick på hotellet. Annars hade vi lätt vart i Kina nu.
 
Gick ner till restaurangen och åt av den blandade kvällsbuffén och mös i solen en stund innan det var dags för ännu en tur ner mot stan. Fast denna gången till Tivoli.
 
jag skämtade med Krilleboy å sa att jag lovade att åka denna sjuka bergådalbanan om han bjöd mig på glass efteråt. Tror ni inte idiotus går å köper biljetter?!?! Jag höll på att kissa på mig!! "Fan vad du darrar älskling" Åh fyfan du skulle bara veta vad jag tänkte om dig inombords kära lilla krilleskrutt.
 
 Älsklings drömplace.
 
Petra in action. Förlorade dock och blev en förjävligt dålig loser.
 
Vi mös runt, spelade på hjul och kastade basket tills hela parken stängde vid 23. Så sjukt fint när det började mörkna och se alla lampor som lös så fint överallt.
 
 
turistbild ♥
 
Avslutade dagen med jordgubbar och mys framför teven på hotellet.
Liten vs Stor? Stor vs Liten? ;)
 
Dags för hemfärd!
 
BAJBAJ KÖPENHAMN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Host, snörvel, snyft

Godkväll.
 
Fyfan vad pissed off jag mår. Igår började min rethosta och sen dess har den typ rivit upp hela min hals. Mm, inte okej. Dessutom missar jag jobbet IGEN för att min kropp inte sammarbetar med mig. Jävla skit. Jag får ångest när jag inte har energi eller kraft att orka jobba. Min älskling har semester men har dock tagit hand om mig idag. Han är så gullig, gick och handlade hostmedicin och halstabletter i förmiddags. Muh min finis detdär ♥
 
Sen har jag även blivit bjuden på mat, honungsvatten och massa annat gotte eftersom han verkar tro att jag svälter ihjäl annars haha. Har ingen matlust alls så det är bra att han finns min lille hjälte!
 
Nä nu ska jag bädda ner mig med snorpapper, hosmedicin, alvedon och min kärlek.
 
Vi hörs å sånt. Fin helg har jag haft iallafall, så det så.
 
Tjing!

En sketen lejten onsdag också bullen på det.

Petris today.
 
Tjaaaaaaa.
 
Har sommaren äntligen kommit till Halmstad tro? Shit, can´t belive it.
Kul ju att man har spenderat dagen med att städa trappor. Yäääääähj!!!!
not.
 
Jag har besökt Elins jobb efter jobbet på ett äldreboende och lämnat mitt CV där. Det lät lovande så nu håller alla tummarn tycker jag!! Vantrivs med att gå upp å ner i trappor helt jävla alone varenda dag. Så nu har jag bara detta tills jag får något annat, vilket ju lät positivt! :D Till på köpet så får jag och älsklingen reda på om vi får den lägenheten som vi har sökt i nästa vecka! WIIIIEEE sambolife ♥
 
pussgurka
 
Livet rullar nu asså.. Och ikväll ska jag och Elin till Bullen med Fanne å Lisse(??!)
Aa mm saknade flickor detdär. Såatte. ♥
 

Work work, work harder.

Godkväll kära vackra vänner!
 
Ny vecka, ny månad och en ny dag. Denna måndag i all ära har jag vart på jobbet i 6 timmar. Mycket jävla stressigt om man heter Petra och vill att det ska bli så bra som möjligt. Får nog sänka min ribba, för jag gör nog snarare MER än vad jag ska göra. Får liksom inte tid för rast. Knepigt å knåpigt värre. Bättring på G!
 
Ikväll har jag hjälpt mammsen på lotten, grillat och försökt chillat. Jag somnade en timme efter jobbet och det skulle jag aldrig gjort. Har man inte redan svårt att somna så blir det ju värre med tupplurar på dagen. Men för det tackar jag mina kära sömnisar som blir väl utnyttjade i sådana tillfällen. Mm jo man tackar.
 
Saknar min fina Kerstin. Imorgon ska jag träffa pinglan som tur är. Massa bubbel å sånt jao ♥
 
Nu ska jag lägga mig och läsa. Har börjat på Patrik Sjöbergs självbiografi och jääädra så bra så bra!
Nästan så man inte kan slita sig ifrån den när man väl har börjat läsa ;) Såatte.
 
Nej. hörrni. Nattinatti på er!
 
 
 
 
 
 
 

Underbara helg ♥

Heeeeeeeejsvej i lingonskogen.
 
Vetni? Ae inte jag heller. Men fan vilken galet bra helg jag har haft! Kände mig så mycket piggare i fredags. Pigg å glad kexchokelad! Kan ha varit för att jag nu kan sluta oroa mig i onödan varför jag inte mår bra. Faktiskt så blir det mycket bättre i både kropp och själ om man inte oroar sig i onödan (Eh. hörde du det Petra? aa bra.).
 
Så min fredag bestod av sovmorgon till nio, städa rummet, äta frukost och sen låna bilen till villan. Regnet öste verkligen ner så pappa var snäll och lät mig ta bilen för en gångs skull :) Samtal om rädslor, fobier å fan å hans moster (inte bokstavligt heh.) senare så traskade jag ner till Krille. Gott mos att han bor mitt i stan ellöh? ;) Aa aa!
 
Konstnären a la Petra.
ska föreställa mig and Elin.
 
Vi hann till buffén på blue thai och åt oss proppmätta. Sen strosade vi runt i stan i en timme och sen hem till Krille och tillslut bilade vi hem till mig. Tog en promenix till hemmakväll, hyrde film och köpte en jäkla massa gotte. Mysade och filmade (HAHA! nä inte som det låter buse!) tills det blev läggdags för en styck tröttis Petra som, som vanligt jobbar på lördagar. Suck å stön hör min bön typ. Hujedamej vad strängt det är att ta sig upp när en gosig pojke ligger och sover så sött jämte!
 
Krille in action. Med nallekalle.
"såja älskling gråt inte" ;)
 
Lördagen spenderade vi på furulundsbadet tillsammans med Krilles mamma, syster & Olivia + kompis. Jätte härligt väder och verkligen en urmysig dag som vi avslutade i åled med sill, potatis, fotbolls trick och sen motorcykelfärd hem till mig. Vi tryckte på en film som inte var slut fören tolv. Men jädra så bra den var! "Trust" heter den, ni måste helt klart se den. Kan erkänna att man blev arg som en snok i vissa scener och grät i andra, men så sevärd!
 
bra skit.
 
...Och idag är det söndag. Morgonen har jag spenderat på jobbet. Sen kom jag hem till dukat bord. Frulle & kramas med syster som ä-n-t-l-i-g-e-n kommit hem från peace and love. Petra kan andas ut igen!
 
Efter frukost så tog jag och Krillemannen tag i våra liv och stack till gymmet.
3 km löpning i rekord hastighet + ett styrkepass för både armar, ben, rumpa, mage och rygg.
Nöjd tjej & imorgon är jag på det igen. Nu jädra ska musklerna växa! Men först jobb 7-13.30.
 
 
Där tog inte min dag slut. Nehejdå. Den hade bara börjat och resten av dagen befann mamma, pappa och jag oss i Varberg hos systeryster och Pedda. Så jädra najs att träffa dom igen. Det är för sällan tyvärr.
 
Och nu så, finally - LÄGGDAGS.
 
Godnatt feskar små
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0