Häj

Wääääj.

Ett välbehövligt samtal på villan senare och jag är pepp på livet igen. Vad hon kan få mig att tänka efter min kära behandlare. Seriöst. Det är liiite scary att hon ser rakt igenom mig. Peppsamtal till tusen iallafall(eller okej jag pratade väll 98% av tiden..).

I förmiddags kom en liten Sannispannis med sötaste Leon och hälsade på på skolan (Krilles syrra + barn för de som inte fattade det ;)) Hennes & krillots mor jobbar ju på skolan och Sanna bor i Jönköping med sin pojk men är nere och hälsar på i Halmstad i veckan. Miiiih. Jag vill ha bebbeeee!! Jag älskar bebisar, så grymt jäkla underbara och söta att man vill äta upp dom :')

Ikväll blir det hinduismplugg hos kimgerly breko hehöhih. Jag har köpt pluggodis för det mååååste man ha om man ska kunna plugga flitigt! Dock om jag känner mig och Kim rätt så blir det nog en hel del flum också.. lälälaa.


Hello!

Now have aj study very muy inglesh and I am very tajered in my hjärna.
GAAAAAAAAAAAAAAAH. skitengelska!!! hatar det verkligen -.-

Har en miljon (typ) ord att lära mig tills imorgon och hej å hå Petra med världens bästa framförhållning började plugga IDAG. Suveränt verkligen. WELLLLL DONE. Jag vet vad undernärd heter på engelska. Eller om jag ser det engelska ordet då. Eh ja. Ni ser, jag äger. not.


Heyyo

Godmorgon!
 wazzuuuuuup??

Solen skiner, Petris skiner, allting ser ljust ut. Precis så som det ska vara!

Helgen då.. jag säger bara wooooppaaaaaah!!! Hahah, jäklar vilken underbar fredag jag hade med mina kära vänner. Holabalola! Jessikas dansuppvisning, chinesfood på New Shanghai, förferre hos Kimpa och sen fullt ös medvetslös ute på krogen. En helt perfekt kväll/natt. Faaaaast, kanske liite för mycket av det goda visade det sig dagen efter.

Har nog aldrig varit så bakfull som i lördags.. ISCH! På mammsens födelsedag och allt. Fifän vad mitt samvete tog stryk. Men men. Jag lever för det. Åt iallafall middag med familjen och chillade tills jag mådde bättre. Cyklade hem till Krille och spenderade kvällen i hans armar.

(jag agerade frisör också, ujuj vad hon är fin den där christina ;) haha)


Igår tog vi bilen till Tylösand och gick en långpromenad hand i hand. Mys på hög nivå. Sen handlade vi och lagade en utsökt middag. Stuvade makaroner och falukorv (underskattat, JA.), svimma inte nu men det var MITT förslag. Bort med ätstörningen fram med Petra. Godis, teve och mys sedan somnade vi väldigt gott!





Idag är det skola 11.40-15.00. Sen måste jag plugga engelska och hinduism. YEEEEEAAAYYY!!!....


EN bakiiiiissss tjejaaaa!

HOLLLLLAAAA!!

Elin här.

Haha måste ba kika in och säga hur läget ligger till.
Petra är så jävla bakis idag ni anar inte och jag skrattar så mycket inut i mig så jag får ont i magen. USCH! Vet inte hur många gånger hon spytt men säkert många mer än fingrar man har på handen. Woppwopp! Så jag tycker ni kan reta henne lite och säga hur kleeeeeeen hon är :)´Det går nämligen inte att prata med henne. Hon är sur som en citron och musik fick jag inte spela. När jag gick förbi med mina cider för att ställa dem på balkongen höll hon på att spy. Då skrattade jag lito till. HIHIHIHI.

NÄ.
MEN.

Ni hajjar.
Hon återkommer väll när hon nyktrat till. Någon gång.

Pyss.


Ojrå. här var det tomt!

Tjenixenfilifixen!

Jag glömde nog bort att jag hade en blogg igår..
Men detta sysselsatte jag mig med:

♣ Skola 8.25-13.10
♣ Möte på skolan 15-16
♣ Hann hem en snabb sväng
♣ Bilade till staden med far och Elin
♣ Hittade mamma & vi gick till Harry´s
Famijentaikon åt på harrys tillsammans
♣ Medans mor & far var på bio satte jag & Elin oss på Robban.
Kimperlygräjko joinade oss och sen även en Fanneeeee :)
♣ Sen gick dom (vi luktade väll illa eller nått?!) heh.
Krille mötte upp oss och sen hämtade mams å paps oss
Mys och film med my love fick avsluta kvällen ♥

Jag har lite bilder från igår men har inte orkat lägga in dom så vi tar det senare.

Men idag då?

Ovanligt att gå upp före sin ponkeliponk! Han har sovmorgon idag för efter min idrottslektion ska jag, han, mamma och pappa till götet och gå på Mc-mässan. Det ska bli really najszz! En heldag liksom.

Oj, klockan tickar och detta blev ett astråkigt inlägg, men shit the same and play the game.

HEJSVEJS!


Tack älskling..

Godmorgon!
 Sovit gott?

Det kunde jag har gjort om inte min kära pojkvän hade ringt när jag hade somnat igårkväll. Jag somnade sjukt tidigt men det var så himla skönt för jag slapp känna all ledvärk å skit. Och ärligt talat trodde jag att det var väckarklockan som ringde.

Petra: Hallå?
Krille: Tjena älskling
Petra: Ehm Hej ZzzZ
Krille: Sover du?!
Petra: Inte längre!
Krille: Haha förlåt hjärtat

Sen tvingade jag ponken att sjunga godnattvisor för mig. Fint som snus. Sen somnade jag om efter en timme.

tycker om dig ändå ♥


När klockan ringde imorse höll jag på att slänga den i väggen. Varför går natten så snabbt när man väl kan sova?! bajjeockså. Satte på vakna med the voice (morgonens underhållning!!) och insåg att varken björken eller öqvist var där. VAFAN?! Någon svängberg å en till tydligen? Vem döper sig till svängberg? Knäppt som fan.

Aja. Snart ska jag göra det sista innan jag måste traska till skolan.
Idrott första lektionen och jag fasar faktiskt. Har så ont i mina jävla leder.. BUHU. YÄYÄ.


Heysvey!




Trött å sånt.

Gud vilken tråkig eftermiddag. Det enda jag har gjort är ätit och slappat. Sjukt trött hela tiden och det är jobbig när man har ångest. Jag saknar min pojkvän och längtar till torsdag då jag, mamma, pappa och Krille åker till Gbg efter min idrottslektion och går på Mc-mässan där. Ska bli supermys med en heldag i götet!

Har precis kollat biggest loser. Känner mig fetare än fetast. Fetare än deltagarna. Skit också. Jag ska ju bli frisk..

ja.

nä.

Tidig läggdax, värktabletter och sömn (y)

Puss på er.



23/1

Hej mitt vinterland nu är du häääär (synd.).

Vakna med the voice på teven och kaffet i handen, kan det bli bättre en måndagsmorgon?? Nä. Eller jo. Min älskling hade gärna fått vara här brevid mig. Är det inte otroligt att efter att ha varit med honom i fyra dygn i rad ändå saknar honom sjukt mycket? Kärlek på hög nivå. Ingen tvekan alls. 

Igårkväll hade jag och syster filmmys å gos. Underbara syster, du är rättsåjäklabra. bäst.

När det blev läggdags så kom dendär jävla värken igen. Agda 75 varning. Rullade runt som en boll i hopp om att någon ställning skulle göra liiite mindre ont. Men icke. Gick upp och då hade mamma kommit hem från jobbet och räddade mig i nöden. Gav mig en av hennes värktabletter och hoooolymakaroni vad skönt jag sov sen!


today.

Skola 9.35-15.05. Natur, religion och psykologi b. Synd bara att religionen är i nästan två timmar. Majgad. ZzzZ.

Vi hörs senare!


Åh taco.

Haj haj.

Idag får det lov att vara slappedagen numero uno. Det är det söndagar är till för hehe.

Min helg har varit underbar. I fredagskväll var vi ute i Åled hos Krilles föräldrar. Åt mat, spelade kort och hade det mys. Vem vann återigen på tjuv tror ni? ;) MEEEEEE! Liite roligt att jag vunnit varje gång vi har spelat det mohah! 50 kronor rikare och med en mätt och belåten mage åkte jag och krille hemåt runt elva i snökaoset. Han skrämde ihjäl mig när han drog handbromsen när vi skulle parkera och vi snurrade 180 grader. Halleluja. Kissade nästan ner mig!

Vaknade upp runt tio igår och tog först en liten tripp i stan tillsammans. Krille bjöd på fika på robert´s den gullnosen. Han känner mig! ;) Sen bilade vi ut till Åled igen och hämtade hans syster, körde hem henne, hämtade mamma i stan och körde hem till mig. Vid 17 körde vi pappa och hans kompis ner till mc-kåken och sen landade vi i krilles lya vid halv sju. Lagade tacos och fick gäster aka Elin och Mattan. Spel, mat, mys, chokeladpudding och skratt förgyllde min kväll. Thank youoouuu ♥

Imorse låg jag och min älskling och mös i flera timmar innan vi tog tag i oss och gick upp och åt frukost.
Nu är jag hemma och ikväll blir det mys med finsystern min ♥


Hahaha. jag dör så söta


Nyckeln till mitt hjärta ♥


fyndigt ;)


Fredagsmys ♥

Hopplahejsan nu håller alla tummarna för att jag åtminstone får ett fjuttigt G på provet.
Röv att jag kommer på grejer som jag missat nu efteråt. Segtänkajävel.

Nu är det iallafall helg och jag höll på att bli ihjälslagen av Elin nyss som tryckte in dörren medans jag höll emot.. Ehehe jag hade råååkat ta hennes linne ur tvätthögen. Hon får la helt enkelt lära sig att hålla reda på sina saker? ;)

Sitter och väntar på att krilleboy ska bli färdig och luffa hit så vi kan åka till badmintonhallen. Nu jädra ska han få smisk så det skriker om det. Hehe. Han är så stolt över att han vann ett set över mig sist ;)

Senare blir det middag i Åled hos hans föräldrar. MYYYYYS!


Frajdäj!!

Tjoppsansnoppsan!

Typ godmiddag för min del som har varit vaken sen halv fyra imorse. Ajaj i cepelederna. Ligger jag på rygg får jag ont i axlarna, ligger jag på sidan får jag ont i höften och armarna och ligger jag på mage så får jag ont i nacken. Man ba HUR FAN SKA MAN SOOOOOVA RÅ!? 

Vaknade ovanligt pigg iallafall och låg och vände och vred på mig i krullets säng tills klockan ringde halv sex. Världens morgontröttaste pojkvän har jag. JAG fick dra han upp ur sängen. JAG Som inte börjar förens elva idag. Hujedamej! Kokade iallafall kaffe och dukade fram frulle till oss, magen kurrade liksom sönder. Fil, kuddar och ostmacka. Det är njutning på hög nivå. Bortskämda pojke!! Sen hängde jag med Krille i bilen och fick skjuts hem. Sedan dess har jag druckit ännu mer kaffe (typ tre koppar?) och pluggat geografi. Har prov idag och jag känner mig helt lost i vad som komma skall, typ.

Har inga färska bilder tråkigt nog.

2006/7? typ.


Förresten, DET SNÖAR JU FIFAN UTE!!! Wohoooo living the dream..


Godmorgon vettja.

Hajpådaj!
 
Lill-lörre idag dåva. Ska ni ut och rajtantajta? Själv måste jag sitta med huvudet ingrott i geografiboken. Prov på fredag och jag fattar ärligt talat inte hur jag ska få in allt.. Vulkaner, bergskedjor... vem fan bryr sig? Någon som blev träffad av intressepilen? Nä. tänkte väll det. Bara einstein som hade brytt sig. Också ägghuet såklart.

Frukost i magen och redo för dagen. Typ.


Slutar 13.10 idag, skönt. Hinner chilla lite innan jag måste cykla till villan. Samtal med terapeuten står på schemat. Sedan ska jag till tandläkaren för en årlig koll. Tur mammse och pappse betalar för fyihelvete vad dyrt det är att fylla 20?! buhu. vill into bli gammal!



JÄDRAR vilken handbollsmatch det var igår då! Blev helt svettig fifän. Krille och Fanne joinade vår family och Ojsi vilken stämning vi fick till det. Blev nästan rädd för mig själv, som vanligt haha. HEJJA SVERIGE!!

Älsklingen sov hos mig inatt. Gud vilken underbar människa. Vi låg och pratade längelänge om ALLT.
Synd bara att han typ inte vaknade av sitt alarm imorse så klockan sex när min klocka ringde så fick han stiga upp och cykla och hämta bilen eftersom han missade bussen. Snutte då ♥

Nu kaffe och vakna med the voice innan den trevliga cykelturen till skolan börjar..

ADIOS AMIGOS!



Ensåndäringalista

Hur gammal är du om fem år?

- Tjugofyra år och 319 dagar exakt ;)

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

- Klassenfifän!

Hur lång är du?

- Oh, min idrottslärare mätte mig och Kim idag. 166 så jag har bannemej växt 0.5 cm haha!

Vilken är den senaste filmen du sett?

- Hostel 3. Helvete så läskig. Ja. fast ni blev väl klart inte förvånade efter förra inlägget?

Vem ringde du senast?

- Mammsen. Hon hade tappat sin cykelnyckel klanten.

Vem ringde dig senast?

- Mamma men jag orkade inte viska under lektionen så jag ringde upp senare.

 Hur löd det senaste sms:et du fick?

”Sch!” Från Elin. Man ba tackbock.

 Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- Inget utav det. Jag är nog den enda i hela världen som inte tycker om mobilen överhuvudtaget. Kan bero på att jag ALLTID stressar upp mig så fort den låter. Vare sig sms eller samtal. Värst är dåfan doldt nummer.

Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Varken eller, sambor!

När såg du senast din mamma?

- Right know. Har en bra utsikt över köket och mammsen som kockiN food. (Shit vad skrev jag egentligen?!)

När vaknade du i dag?

- 05.55 när krilleboy råkat trycka fel. Tack för väckningen baby..

Var tror du att du befinner dig om tio år?

- I en villa eller en stor lägenhet med krilleboy och våra 2 barn+hund.

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

- Jag minns inte men det var roligt iallafall!

Hur stor är din säng?

- 1.60. min underbara, kära säng.

Sover du med eller utan kläder på dig?

- Deeeeeeeedu. Nä men vafan. Blir man inte avklädd så behåller jag dom helst på. Pyjamasbrallorna alltså. hehe.

Vilka städer har du bott i?

- Halmstad. (varför heter det Halmstad egentligen? Ska vi ha mycket halm här eller vadå?:s)

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

- Skor eller strumpor, mina fötter är gråwwwsä.

Är du social?

- Deeeet kan dock variera men innerstinne är jag en väldigt social chey.

Tycker du om kaffe?

- I löv it.

Vad dricker du till frukost?

- Kaffekaffe (2 koppar alltså)

Sover du på någon särskild sida?

- Höger, det har bara blivit så. När jag sover ensam bäddar jag inte ens upp vänstersidan.

Kan du spela poker?

- Jag har bannemej lärt mig i mina dar!


Tycker du om att mysa/kela?

- Maaaow, ja det bästa som finns ju.

Är du en beroendemänniska?

- Ja fast inte lika mycket som innan!

Känner du någon med samma födelsedag som din?

- Nääääääärå inte alls. Elin elin elin min elin kanske :)

Vill du ha barn?

- JA!

Har du någonsin åkt ambulans?

- Naj, tacka gudarna för det.

Vad spenderar du helst pengar på?

- Mat och småskit.

Sover du med gosedjur?

- Krille är gosig och människor är ju ett djur? Krille = mitt gosedjur.

Flirtar du mycket?

- jag pillar hellre en apa i röven än att flirta seriöst *blinkblink*


Har du fått fortkörningsböter någon gång?

- Naheru. Grymmaste chaffisen evah!

Vilken var den senaste boken du läste?

- "Winners" som vi hade i läxa på engelskan ;)


"Det är lugnt älskling, det var säkert bara gamla ragnar från tvättstugan"

Visstfan. Glömde ju berätta vad som hände igårkväll!!

Jag stod och borstade tänderna och plötsligt tar någon mig på axeln. Alltså seriöst. Ni vet om någon skrämt er bakifrån och tar er på axeln och säger BÖÖÖH!? Fast DET VAR INGEN BAKOM MIG!! Fatta att jag skrek så jag skrämde mig själv? Mamma som låg i rummet jämte trodde jag var påväg att dö eller nått haha.

Helvete vad läskigt. Ni förstår nog inte förens ni själva upplever det.

Sen ringde Krille mig vid 22 och jag hade precis lagt mig och släckt lampan. Tror ni inte fanskapet skrämmer upp mig ännu mer när jag berättat för honom?! "Det är lugnt älskling, det var säkert bara gamla ragnar från tvättstugan!"

Man ba ÄRU CEPE ELLLEER?!?!?!?! :(:(:(:(:(:(

Somnade inte förens jävligt många timmar senare. FAN att jag ska vara så sjukt lättskrämd.
Jag skämtar inte. Det räcker att någon höjer rösten lite hastigt så hoppar jag till som en groda..
Kan iallafall underhålla min pojkvän med det som har kommit på det och skrämmer mig JÄMNT!


Segaste dagen i veckan is over, YIHAA!

Heeeeya!

Allt bra eller? Tisdagen är snart över and I like it! Schemat suger på tisdagar. Går från 8-15.35!
(Hahaha, kom på att det inte var sååå länge ändå nu när jag skrev det :$) Jag har varit kungen av flum idag.
Holymakaroni, stackars mina kära klassbuddies ;) Fast okej.. Dom borde faktiskt vara vana vid dethär laget!
Tur jag har pingu som är likadan MWEEEEP!!!! :) Ja.. ni ser ju själva. Ska nog gå och kolla om det finns något gotte att äta. INTE MER SOCKER BARA! då kommer jag aldrig somna ikväll hehe.

Ovanligt att jag saknar min pellefjonk? (Krille hade garvat åt hans nya smeknamn om han visste om dem.)

Mohaha. Närå..

Ikväll blir det gos med min kära syster. Hon har sovit borta två nätter och jag saknar henne också som sjuttan!


Jag borde inte bry mig.

Hade jag gått till en läkare nu så hade jag säkerligen fått en diagnos som bipolär.
Mitt humör is up and down. Jag orkar inte riktigt med det. Min stubin är jävligt kort. 

Jag är så fett irriterad så jag snart slänger något i väggen.
Allt skitsnack om saker och ting och sen är allt bra tydligen? Skrattretande ;)
Ska fixa headern och sedan sätta lösenord I think.

BAJBAJ!


HOLA MIS AMIGOS!

lite spanskish sådär på kvällskvisten sitter la aldrig fel? hehe.

Jahapp. Kväll igen? Haha nä, skämtar. Men är det bara jag som tycker tiden går snabbt nuförtiden?!
Skoldagen gick snabbt, förutom religionskunskapen som var i över 1½ timme. Suck å stön du hör min bön. På naturkunskapen har vi näringslära, man ba yeeeehaaaaa utmana mig! Nä skojarN där med. Inte nog med det så läser vi om relationer, missbruk och familj på psykologin. YEHA där med. not..

jäjä. skitire, terapi förfan.

Jag och mamma åt nyss middag, tacos ♥ och nu ska vi spela lite alfapet innan det blir läggdags för los pensionäros ;)

Fresten så saknar jag min pojkvän. JA, vi sågs igår. Men jag får liksom inte nog. Han är bäst ♥


Måndag Zzzznark!

Godmorgon!

Redan måndag igen alltså? Jösses. Dagarna går fort som fasen nu. Studenten snart woppa!! typ.



Gårdagen var supermys. Jag, Elin och krullet (EEEEELIN har smittat mig med krullet.) tog tåget till varberget där moshän, fashän, brushän, sirrän + pedda redan var. Kalajs stod på schemat eftersom halva min familj fyller år i januari.. Milla den 19:e Matte den 21:e och mammsen den 28:e. Yeeeey, fattig månad.

Efter nästan en heldag i varberget så landade vi hemma igen runt sju. Då borstade jag tänderna och gick och la mig. Har nog aldrig varit så trött! Jisses, somnade redan halv nio. Och om man heter Petra så är det faktiskt ett UNDER.


Försöker TRYCKA i mig frukost. Det är så eckligt. Snacka om att gamla vanliga Petra är på G igen ;)

Skola 9.35-15.05 och sedan (om det inte är fint väder men det ser rätt hopplöst ut) så ska jag skriva på mitt PA som faktiskt snart är klart!

Ha en bra måndag finiluringar!


Varför har han inte sagt något? ;)

Vi körde sanning och konsekvens igår på förferren.
Krilleboy fick konsekvens och skulle visa hans bästa sexställning.


crazy kille. Men jädrar vilken rolig utgång det var! Likielikie.
Landade i sängen efter en hel kväll med dans och nattmat kl 3 med min älskling ♥

Thank you everybody!


PARTYYYYYYYY!


Bad girls don´t cry

Tjollahoppsansa! (vem sa?)

Vilket underbart väder! Glad man blir :D nästan sugen på att ta en runda med mina kära inlines, men då blir nog krilleboy inte så glad om jag är borta när han kommer.. Både han och jag slutade nämligen tidigare än vi trott idag. Han vid ett och jag redan vid tolv. Hade alltså bara en lektion eftersom datorerna på skolan inte funkade och vi på engelskan skulle jobba med vårt projekt. Hehe SYYYYYYYYND ;)

Jag har iallafall fått gjort lite här hemma, storstädat hela rummet!


Kult att jag skrämde elin när jag tog kort på henne bakifrån så hon skrämde mig och båda hoppade te som fan ;)


Nahepp. Nu ska jag ut i köket och rota efter något att äta. Tjingeling ♥


HEEEELG!

Tjenisfenis!

Isch så konstigt jag har sovit inatt. Har haft värk i varenda liten led. Tack för arvet mammsi ;)
Fast å andra sidan ska jag inte klaga när jag vet hur mamma själv har det, typ tusen ggr värre..

Fick nyss näsblod också, Oooh what a day! Haha. Fick min sovmorgon iallafall så jag är ganska nöjd. Börjar om 45 min och slutar runt tre. Sen vid halv fem hämtar älsklingen mig så åker vi till söndrum och lirar badminton. Resten av kvällen ska jag spendera i hans famn med något gott och kanske en bra film. En såndär great fredag liksom. ♥

chill outfit a la petrus.
  


Tänk vad kvällsmackor kan göra mycket.

Bättre humör, bättre stämning och en nöjd petra!

Lägger mig med ett leende på läpparna. Nattinatti finiluringar ♥ 

OBS!!!!!
ja jag ska byta min julheader, ska bara ta tag i att fixa en ny ;)


punto.

11 sidor på projektarbetet är ingen fyskam minnsan!

Synd bara att innehållet bevisas direkt. Jag orkar inte.


Fint skare va.

Godmorsning!

Hujedamej vad trött jag är. inte nådigt någonstans. Ellebelle å jag hälsade på hennes käre pojke på sjukan igår. StackarN hade opererat bort halsmandlarna. Vi underhöll han med lejte fia med knuff till kl 22, då fick jag tvinga med mig elin hem och äta. Krycka på dig Tias!!  

Aaaaaaaaew!

Har ni någonsin sett ett finare par? inte jag. Ni är världens underbaraste människor båda två!


Nurå? Sitter här med frulle i magen, gäspar och klunkar kaffe i hopp om att bli pigg.


Slutar tidigt idag som tur är, MÅSTE verkligen skriva på mitt projektarbete. Det är inte såå mycket kvar men jag känner mig sjukt stressad eftersom det ska vara inlämnat den 16 april och allt smått måste fixas!



Ha en bra torsdag!♥


11/1

Vaknade brevid den finaste jag vet imorse ♥
Det finns inget bättre än att vakna av att han pussar
mig i pannan och säger hur mycket han älskar mig.
Åh plutte, du är underbar!


Idag är det onsdag och jag har en kort skoldag framför mig. SKÖNT! går 8.25-13.10 om jag inte minns helt fel.
Eftersom min syster (noname) har gjort punka på min cykel så måste jag gå till skolan med idrottsväskjävlen.

Usch jag har en äckeldag idag, jag vill rymma från min egen kropp.
Ska till min terapeut på villan vid 14.30, great.

Vi hörs senare!

ps. klänningen är MIIIIIIIN!!


Så kan de va.

Hejhopp!

Första skoldagen is OVERANDOUT.
Pjuh. Vad skönt att vara hemma och sitta invirad i en gosig filt framför datorn! Det är ju minusgrader i skolan. typ. Den längsta dagen i veckan är avklarad iallafall, sen får det bli raggsockor resten av veckan!

Idrotten imorse gick.. Ja vad ska vi säga om vår otroliga insatts Kim? ;) Haha! Fotbollsteknik kanske inte riktigt är just vår grej om man säger så.. Men vilken jäkla tur att vi är bra på så mycket annat dåraaaaa! Hehe. Bra kämpat av oss trotts blåmärken i både panna och lår..

Mamma kom in på rummet nyss och kollade väldigt konstigt på mig när jag hade munnen full av polkagrisar?
Har man godisrensning så har man! En gosig blandning mellan polkagrisar, noblesschokelad och djungelvrål.

Julafton 09 ♥
 


Hur många tabletter tog du imorse egentligen Petra?

HAHAHAHAHAHA HAHAH HAHAH Hah alltså jag dör lite..

Jag skulle äta mellanmål med sällskap av mamma nyss.
Så sitter jag och läser tidningen samtidigt och VIPPS så
kommer det en bananfluga mitt framför ögat och jag blev
så rädd så jag skrek as högt och tappade mackan i knät!

Mamma:
VAFAN VAR DET?!
Petra: Hjälp! ehhh.. en bananfluga
Mamma: Herregud du skrämde ju livet ur mig!
Petra: *Skrattar så jag får ont i magen*
Mamma: Hur många tabletter tog du imorse egentligen?!

Tappat bakom en vagn och lika seg som ett tuggummi.

Jag kan aldrig sluta ställa till det. På riktigt. Jag borde bli döpt till Petra olyckan Carlstrand.

tackbockåhej.


Hola!

Ungjävlen på bilden nedan skrämde mig som fan imorse.

Elin: Äh inte skola idag? ;ooo
Petra: Nej vafan skolan imon pucko ;o;o
Elin: Men Kim och jessika är ju i skolan?
Petra: SKOJARU??

(skickar snabbt som fan till Kim och frågar om det är skola idag)

Elin:
Ja :D
Petra: Åh cepe :@@@

Det var alltså ingen skola idag (som jag trott att jag visste men blev rädd att jag tagit fel ändå...)
Bajsbarn.
Vaknade alltså vid halv tolv och det var då skitungen fick mig att hoppa upp ur krilles sköna säng i onödan. Det var ingen idé att lägga sig igen, plus att jag fick lite panik att klockan nästan var tolv. Skulle ju vända på dygnet nu inför skolan imorgon men det gick ju bra? heh. fan. Aja, första natten på riktigt länge jag har sovit riktigt riktigt gott.

Gick upp, städade lite tills magen började kurra. Åt en gofrulle, klädde på mig och tog bussen hem.

Tänk vad skönt att slippa äta efter rösten i huvudet. Jag har dock aldrig varit en frukostmänniska men idag var det redigt gotte med frullibulle! Mer smör = mer smörjmedel för magen. That´s true! Min mage fungerar så mycket bättre nu än när jag bara åt yoghurt, hallon och leverpastejmacka. Yihaa, släng dig i väggen ana :)

Annars då?

Eh jo. Min eftermiddag har gått ut på att försöka peppa och klä på elin inför en inlines-tur med vår käre bror. Det gick..tillslut ganska så bra faktiskt. Trots att det var två pessimister jag åkte med ;) Hehe.

Ikväll blir det chill och tidig läggdags!
Skola imorgon(ELIN!!!!!!!:@).

Tjingetjongbong!


Ojojoj!

Idag har det varit fläng hit å fläng dit måste jag säga!


Chaffis åt pappa(och mig själv+Elin). Jysk för att kolla ny garderob till mig, då min verkar ha gett upp för all evighet och vid minsta pet brakar sönder.. Hittade dock ingen som passade mitt rum men blev istället sjukt sugen på en jäkligt nedsänktipris-fotölj. Men nä. Där går gränsen hehe. Sen El-giganten. Jag gick in och skulle inte köpa ett skit (Elin skulle kolla data) och jag gick ut med en skrivare/kopiator/bildskrivare rikare och 700 :- fattigare och Elin med en laptop. Fett random att komma på att man behöver en skrivare nu SISTA TERMINEN i skolan för att skriva ut arbeten..? Jaja. Bra pris, bra skrivare. Trådlös te på köpet ;)



En sväng på maxi med papps och Ellan senare så drog jag och Elin till syskonhamn och hämtade mitt gamla miniskrivbord. Jag har nämligen snattat till mig Elins stationära dator så nu kan jag vara inne på fejjan utan att jag behöver starta om datorn trettioelva gånger ;) PLUS att jag kan ligga och gott mig i sängen med gamlinglaptopen om jag vill kika film. Höhö.



...Och efter en svinanemysig kväll hos Fannepanne med Elin så kan jag nog sova gott inatt!
Tacos, mys, gladiatorerna, gamla minner och bilder.. hujedamej. Äkta vänskap ♥




Goodmorgon lördag? fredag?

Jag har noll koll på dagarna, verkligen NOLL koll. Det hade lika gärna kunnat vara tisdag idag. Förvirrad flicka jajemensan. Jag längtar nästan tills skolan börjar (NÄSTAN). Rutinerna finns liksom inte just nu. Som idag när jag vaknade tio och undrade om det fortfarande var kväll (var trött som en grisaknoe fortfarande och då la jag mig ändå vid tio igårkväll..)?

Lite pics från i torsdags innan underbar på mårtensson.


Mumms på krilleboys armar ♥

you talking to me?




och såhär snygging är jag idag (har inte kommit ur sängen ännu hehe)


Dagens planer är att hjälpa pappa med lite ärenden, kolla ny garderob
eftersom min snart brakar ihop och sedan en löparrunda med hjärtat.




Dansar tills jag inte orkar mer.

Fyfan säger jag bara.

Min älskade underbara tvillingsyster gjorde mig på bättre humör så efter en heldag
med tårar så ska vi ut och skaka rumpa ikväll! Jag orkar inte spy mer på livet. Not worth it.

Tack å bock.


Kaffe tack!

Godmorsning!

*Gäääääsp*

fifan vad trött jag ääääääär -.- Sömnen är åt helvette på senaste tiden. Bööööh.
Det spelar liksom ingen roll om jag lägger mig vid nio/tio, jag somnar ändå aldrig innan två.

Idag var jag tvungen att dra mig upp i tid för kl 11 ska jag vara på villan för samtal med min behandlare.
Ska fråga om jag kan få nytt recept på sömnpillerna jag hade innan. Såå gött om jag får bli lite utsövd.



Gårdagen var urmysig! Jag, Elin & Fanne käkade middag på harrys. Kycklingvingar ftw!
Synd bara att min ätstörda jävla hjärna gick igång på det. Men satan så gott det var hehe :)
Tack flickor för en underbar kväll ♥

Slå änte ihjäl maj för bilden nu......;) 2009?


Nä. Kaffe vare ja!

Tjing.


4 december 2012

Frukost och morgonmys med finaste syster ♥

Ostmacka, skinkmacka, kaffe, juice, vatten och meducin.

Vet into om det syns men Elin färgade mitt hår innan. Röd/brunt. Mer rött än innan och jag blev seuper nöjd!

Märks det att jag gillar lila? Heh. Om man känner mig så vet man att nästan allt i rummet går i lila ;)


Eller kanske denna?


Fannepanne hittade en i samma stuk som den vänstra i förra inlägget, fiiiiiiiin!
Opps. budade på den nu och hoppas på att den blir min ;)


Apuh.

Jesusmakaroni what a day!

Först bli väckt av elin och mamma som hoppar på en. Sen stiga upp, äta frulle och göra sig iordning.
Traskade till stan
och hämtade min cykel utanför krilleboy och sen vidare till villan.
Ett välbehövligt samtal med M och sen cyklade jag till moster i ösregn.


Hade lovat henne att hjälpa till och städa huset nu när hennes man ligger på sjukan efter en hjärtoperation, hon jobbar sent och har varken haft ork eller lust att ta tag i något större, vilket är väldigt förståligt efter omständigheterna. Han får äntligen komma hem igen på torsdag iallafall! Då måste det bannemej vara rent och fint!



Det tog 3 timmar att städa och då var det inte ens rörigt utan mer damm på alla prylar.
(Öh ja. ni kanske tror min moster är en smutsgris men noway jag gjorde bara extra fint höhö ;))


Cyklade hem i regn/hagel och halvstorm. Eh. Jag höll på att flyga av cykeln! Och värre skulle det visst bli under natten? Fifan. Jag sitter redan med två tröjor plus mammas gossetröja och fryser. LÄNGTAR TILL SOMMAREN!



Äter choklad så det nästan ploppar ut ur öronen.. hujedamej. Mina finnar kommer aldrig ge sig typ.


Hjälp moi!!

Vilken ska jag beställa till balen?!
Den svarta ska vara i samma färg som den till vänster.

Älskar båda två. Enkla och fina klänningar!
Men till mina små bröst så kanske det får bli den vänstra?


Två månader kvar YEHAaaa!

Godmorgon! Middag för vissa? Maybe?

Jag har precis avnjutit en stor frukost tillsammans med Elinpelinpäronhue. Har kommit på att bregott verkligen kan stå för sitt namn breGOTT. Nedrans så smarrigt! Tycker nästan lite synd om Elin som måste äta sitt äckliga mjölkfria skitsmör... Not. Hehe.

Nähäääää. Om man skulle klä på sig? Det blir nämligen en promenad till villan om en dryg timme för ett samtal med min terapeut. Och eftersom min cykel står hos krilleboy i stan och bilen får jag inte låna så får det bli en promme. Ska bli j-ävligt skönt att bubbla av sig lite måste jag säga.



Tack förresten, ni är fett bra ♥

Jag ska svara på era söta kommentarer när jag har ork och lust. Men ni är bäst ♥


Rensa lite tankar kanske?

Det är 2012 nu. Jag har världens bästa familj, pojkvän och vänner.
Det går inte alltid som man vill. Allting blir inte alltid som man vill. Eller hur?

Jag har iallafall lärt mig att ta tillvara på det liv jag har.
Ett liv där jag kan känna lycka, kärlek, vänskap och även ilska och besvikelse.

Man får vara arg och säga ifrån
man får säga vad man tycker
man får må bra lika ofta som man får må dåligt.
där med bastu.

Jag har varit nere på botten nu i över en vecka. Gråtit, skrikit, haft en sjuk ångest över allt, ALLT.
Men jag är inte den som ger upp även om det känns jävligt lockande när man mår bajskåv.

Faller jag så reser jag på mig. Bara du tar min hand igen.



För att vända inlägget till det positiva så har jag haft en underbar dag med min älskade tvillingsyster.
Sån jävla tur att jag har dig Elin.. Vi låter likadant, ser likadana ut (ibland) och tänker likadant.
Jag hade inte velat ha det annorlunda. Du är bäst syster. Je taime ♥



och eftersom jag har varit världens sämsta bloggerska så bjussar jag nu på lite bilder från jul & nyår.

julestrumpan i repris.


En Petra i soffläge i väntan på att farmor & farfar ska komma å se Kalle. Storasyster i en fullt normal position ;)


Julegran och juledukning.


Har dock inte orkat ta något kort på julklapparna men jag fick:

Av Elin:
♥ Hello Kitty hårfön (för att jag snor hennes hela tiden..)
♥ Tandbleknings borste (Pik? hehe)

Av Mams & Paps:
♥ 600 :-
♥ swebars
♥ polkajuleskumtomtar
♥ mysbyxor

Av Milla & Mattias (syster & bror):
♥ 2500 batt (eller hur det stavas?)

Av farmor, farfar, mormor, tomas, moster och morbror:
♥ 1000:-

Av Denise:
♥ Pyjamasbrallor

Av Krilleboy:
♥ Stickad tröja
♥ Massa godis
♥ Mys tröja

Av Annicka och Olivia:
♥ Nobless-choklad
♥ Plånbok
♥ Läppglans

Av "Jönköping" Sanna, Viktor & Leon:
♥ GOTTIGOTTE!


 



Nyår

Firade jag, Krille och Challe hos Syster och Pedda i Varberg.

Pedda "vaskar" dyr champagne!!!!!! jävla 08. heh. SkämtarN.


Koooooo(L) som man är. Lånade Peddas glasögon med backspeglar i. Denni!


Tjena kexet sitter du där och smular?


Bakispromme (för dom som drack igår vill säga ;)) i fina Varberg.


Världens bästa storasyster och storebror ♥





RSS 2.0