Ång-hästen ska piskas!

med hjälp av lite chokelad som jag fick i alla hjärtans dag present av mamma o pappa ♥


Kommentarer
Postat av: Emelie

Nooooom...

2011-02-14 @ 22:12:05
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Cilla

Sv. Tack vännen, när skolarbetet är över ska jag slappa röven av mig ;) Och dendär chokladen är ju gudomligt god :o Men jag lyckades bara få massa gelehjärtna idag som jag inte ens äter eftersom de innehåller gelatin :( får tigga åt mig en dagen-efter-alla-hjärtans-dag present istället ;) kram.

2011-02-14 @ 22:32:21
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag äter väl.. nästan regelbundet. Jag försökte med matschema i kanske en månad ungefär men blev fullständigt galen på min konstanta hunger. Kändes som att någon mest retades med mig när jag skulle äta EN macka till mellanmål, blev ju bara hungrigare så sen två veckor har jag varit olydig och skitit i allt vad schema heter. Så nu är det inte ett dugg regelbundet. Däremot äter jag fortfarande, det är inte svält igen. Bara jävligt oregelbundet. Inte bra. Men det var enda sättet jag själv kunde lösa mitt problem med matschemat. För att äta större portioner när jag redan går upp i vikt som en idiot går liksom inte för min hjärna.



Jag är osäker på om min förbränning någonsin kommer fungera, har gått upp drygt tio kilo på mindre än två månader och det verkar inte avta.. Trots att jag nått min normalvikt. Och på scä går det ju inte fort. Det är liksom "vi kanske ska se om dietisten har tid.. sen... om ett tag".



Japp, dom blev precis så goda som snurrade vaniljbullar blir=) Skönt att din dag blev lite bättre sen! Och chokladhjärtan kan ju precis som vaniljbullar laga många trasigheter.

2011-02-14 @ 22:41:57
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0