Kulturdag och PA redovisning.

Tjollahoppsi!

Fakk vad trötter jag är. Sover sämre än sämst igen, så igårkväll tog jag en sömnis för första gången på ett bra tag. Somnade jätte gott, dock vaknade jag x-antal gånger av att min stela ledvärkiga kropp inte mådde bra. Kan inte ligga på ett håll en hel natt för då kommer jag inte upp ur sängen på morgonen. Lite långtradigt men sånt är livet. Fick lite mer sömn än vanligt inatt iaf!

Gud som jag tjatar om min sömn, who cares?!



aja.

Idag är det fredag och jag har gått på LÅNGHELG. Skolan igen på onsdag men innan dess ska jag chillouta rejält. Dagar utan plugg och bara mysa runt med min älskling i Ljungby hos hans mormor och morfar.

Imorse redovisade jag mitt projektarbete (min självbiografi) för min mentor, amanda och min skolsköterska. Jädra vad jobbigt det var. Men jag är stolt över att jag gjorde det och faktiskt helt okejnöjd med mitt resultat. Frågan är om det var värt alla tårar, ångest och skuldkänslor? Jag tror faktiskt det. 



Resten av förmiddagen har det varit kulturdag på skolan vilket har inneburit att alla i klassen har redovisat sina PA också. Skolsköterskorna, kuratorerna och vaktmästarna klädde ut sig till servitriser och gick runt i matsalen och serverade vad man ville ha på lunchen. Jag tyckte mest det var stressande att dom gick runt och kollade på en. Men sån är ju jaooooog. hehe. Sen fick vi sockebulle med klet i och festis. Sockerkick CHECK!









"Hejdå älskling"

Neeeeeeeeeej. Imorse ville jag inte att min söta pojkvän skulle åka till jobbet. Ville ligga och mysa, prata och bara vara tillsammans med honom. Jädra bajs att han måste åka så tidigt! Meeeenmen en positiv sak är att jag får sängen för mig själv och kan bre ut mig hur mycket jag viiiiiiiiiiiiiill ;) Fast. Hade hellre legat trångt å mysigt.

Känner mig inte alls pepp idag. Lite nere, trött, huvudvärk och ångest över jag vet inte vad. Ska till villan i eftermiddag som tur är. Måste ringa dit för jag mitt tröghue minns inte om det var kl 15, 15.15, 15.30 eller 15.45.. YEEEJ jag är bäst på att komma ihåg tider.. not.

Nu har jag luffat runt i pyjamas hela morgonen och försökt få mina händer att sluta darra. Min antidepp får mig att tro att jag lider av alsaimers (stavning?). Efter villan har jag en eftermiddag full med plugg inför morgondagens PA redovisning. Ska sätta ihop en powerpoint, öva på det jag ska säga och piggna till lite. Jag gillar inte förmiddagar i min ensamhet, det ger mig fet ångest och äckelkänslor.

Vi hörs la senare. Min blogg är dötrist för tillfället. Men skolan take all energy. typ.
Juste sket i engelskan idag. Tänker inte gå dit om jag ändå inte får G, så det så.



Aj aj kapten!

hej på dej.

fy.i.satan vilken träningsvärk jag har i magen och höfterna :o haha, dör lito. Annars är det finemang med mig förutom att jag har fått ett äckligt, kliande och irriterande stort munsår på läppen -.- inte alls möjs ska ni veta.

HAHAhahaha alltså Ö&Bs reklam ♥ "Jag kom jag såg jag stegrade" HAHAHA humor, min humor.

Jahapp. Vad händer annars då? Idag är det onsdag och jag har bara haft en ynka lektion. Idrott vilket innebar orgentering runt stan. Jag, Kim & Amanda var grymma.. nästan iallafall, förutom att vi typ inte fattade kartan och trodde vi hade hittat allt vi skull..e ;) hehe.

Efter idrotten var tanken att jag skulle gå tillbaka till Krille och hämta min väska, sedan cykla hem. BUT jag kom inte så långt. Ringde min kärlek och frågade om vi skulle laga mat tillsammans ikväll så då stannar jag här och gör lite nytta istället. Ska göra klart en yoga-uppgift till religionen och sen gå ner på stan en sväng och fönstershoppa. Så äre när man är en fattig student. Jag har inte köpt något klädaktigt på sjukt länge. Dock har jag spenderat pengarna på mobilräkningar, sprit och mat. YEEEEJ bra jobbat petra ;)



DONE!

pjuh. har suttit med mitt projektarbete och finslipat det sista nu så nu är det KLART! Ska bara skrivas ut och sättas ihop. Rapporten har jag kommit halvvägs på men den ska jag fila på mer imorgon. Sen på fredag så gäller det! Redovisning av självbiografin.. Hujedamej.

Har ont i huet så många timmar som jag suttit här nu. Ska ta en powernap och sen kommer Krille och hämtar upp mig påvägen hem från hans jobb. Schyrre! Imon har vi ingen religion på morgonen och antagligen skulle idrotten hållas på stan? Huh? Haha! Men okeeyyy. Så därför har jag bjudit in mig själv till min pussgörka.


I´m still alive

tjosanmosansnooozarN.

jag lever. typ.

Har så fittigt mycket i skolan nu i slutspurten så jag får inte ihop min vardag riktigt..
Sjukt att allt kommer på en gång, det är liksom ALLTID något. Menmen, bara att stå ut!

Det är ju inte långt kvar nu. Jag är riktigt taggad på både student och bal! Fast är rövnervös inför båda men jädra vad skönt det ska bli och slippa skolan. Kommer dock sakna mina kära classmates. Men hoppas att kontakten med mina fina flickor inte försvinner sen!

För övrigt så ringde chefen från mitt sommarjobb och frågade om jag ville ha lite helgjobb. Jomantackar. Det är på lördagar & söndag vid 6-9 på maxi som jag ska städa innan det öppnar. Perfekt så har man resten av dagen ledigt sen, plus att jag får helgersättning! MUMMA :D Så nästa helg börjar jag. Ska lära mig maskinen någon dag i nästa vecka och träffa chefen på maxi eftersom jag nog får äran att få en egen nyckel.

Sen blev jag fett besviken igår när jag fick tillbaka mitt psykologiprov. G+? Alltså det kändes så jävla bra när jag gjorde det så jag började nästan lipa när jag såg resultatet. Fyfan vilken besvikelse. Hade rätt på allt bara att hon inte tyckte jag var så "djup" i mina svar. Förfan jag skrev en och en halv sidas analys på frågorna -.-


ni får en vindruvsbild bara för att. så atte.



Okej. PJUH.

sådär ja. Hemma efter en dag full med ös. GREAT!

En lektion i skolan, hem till Dedde och kolla film (och sno lite lunch..) och mysat. Sen bilade jag ut till slättåkra för att kolla om mormors hus fortfarande är välbehållet nu när dem är på semester. Vattnade blommorna och plockade väck påskfjädrarna ur riset samt drog in soptunnan.

Sen blev det en spontantripp till min saknade vän Jasmin. Alltså. Tycker man att slättåkra ligger öde.. så bor hon ÄNNU MER öde. Harregussan vilken pärs det var att hitta fram! Haha, tur fialoppan kom ut och visade sig på vägen annars hade jag åkt ännu längre in i skogen ;)

En kopp kaffe, massa mys, snack och lite middag senare luffade jag hem igen. MYSDAG!

Strax kommer min prins och hämtar mig med sin brumbrum också åker vi hem till honom och myser hela kvällen lång!






Frulle och en förvirrad Petra.

Hejhopp! Godmorgon å sånt.

Allt brao idao? Med mig är det fint förutom att jag är så förvirrad så det finns inte. Glömmer saker hit och dit, bestämmer saker fastän jag inte kan. Jag fattar inte vad det är med mig. Känner mig som den sämsta vännen ever.

Egentligen skulle min dag sett ut såhär:

Skola till 11.20
möta Jasmin inne i stan
fika med henne

Men sen kom jag på att jag och Kim ska ju förfasen till hennes farmor och sy upp våra balklänningar idag!
Så min fika med Jassebrasse får vänta. (har skjutit upp den sisådär varje gång vi skulle ha setts :s)

what to do liksom. Men så blir det.

Har rövengelska om knappt en timme och har knappast börjat på min frukost så nu får jag sätta fart!! Tjingelingsålänge :)


Gårdagens underbara middag


panerad shnitzel(stavning?), hasselbackspotatis, kantarellsås, gelé och kokta grönsaker ♥


Tjenamittbena

oj oj OJ säger jag bara. Fyfan vilken underbar känsla jag har. Så jäääädra stolt över mig själv!!!
Jag höll i en badmintonlektion idag för en klass där jag inte ens känner alla, HELT SJÄLV dessutom.

Jag har haft ledarskapsmomentet kvar i kursen idrottsledarskap & coaching sedan tvåan, då jag inte ens vågade tilltala någon. Vilka jäkla framsteg fröken carlstrand har gjort va? Visst var jag pissenervös, men det var liksom på en hyffsad nivå och inte med gråt och panik som för ett år sedan. WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!!!!!! :D:D:D:D

Jag vågar dock inte säga att det gick bra, för ärligt talat så vet jag inte.
Men jag lägger heller ingen energi på det då mitt mål var att ta mig igenom passet.

Mamma is very proud right now. Hihihihihiihihiiiihihih :D

Om en kvart ska jag skölja ur färgen jag har smetat in i kråkboet
(själv för första gången..så man vet ALDRIG hur det kan komma att se ut ;)) 

Resten av dagen ska jag fortsätta vara stolt över mig själv som fixade något som jag har fasat över hur länge som helst. Sedan ska jag tvinga hit krille så vi kan pussas lite. typ. hehe.


suck.

alltå åhgkfbfjdsbjkns kdmksnd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag försov mig idag. Tryckte fel på klockan istället för att snooza så stängde jag av den.
Får sån jävla ångest över sånthär. Jävla skit!!!!! Missade idrotten och engelskan men ska till naturen, geografin och psykologin iallafall.. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. så jävla sämst.

Det var en gång..

En familj som skulle på tripp till Tyskland. Alla familjemedlemmar steg upp vid fem på morgonen utom en av döttrarna (ELIN). Den ena dottern (JAG) fick väcka den segstartade mongoliden men möttes av arga blickar och hon utbrast "MEEEEEEEN JAG VAR JU PÅ IKEA!!!??" "Jaha? och vad köpte du där då?" "JAG HANN INTE KÖPA NÅGOT ALLS JU!" man ba sålly.

äh jag orkar fan inte. haha det får bli i en normal berättarform istället.

Jag och Ellepelle kollade på film tills vi skulle hoppla upp i båten påväg till Danmark (& tills vi blev åksjuka..)


Elins tradiation är att äta pölse till frulle. Tradiationer är till för att hållas vet ni väll?


Småtröttisar


Vissa röker hash, pappa röker bröd. typ.


Frulle dax! Pepsi, kaffe och småbaguetter is the shit ♥




Trötta flickor efter en halv dag inne på olika spritbutiker. Vi hittade en mysig retaurang nere vid hamnen.


pappa & mammas till vänster, Elins i mitten och min till höger. Suuuukt god mat!


En promenix vid det blå.




Mamma titta jag kan också gunga!! typ.


Snacka om utomlandsfeeling. (så var vi ju det PpppPPPppppPPp;p)


En glass efter mycket möda och stort besvär. Segare kassörska får man ju leta länge efter.
(fast gör inte det, ni kommer ändå inte hitta någon kan jag lova)


Trötton efter en heldagsutflykt.


Resultatet:



Alltigropa!




Tidsinställtinlägg

Hajhaj! Eller typ godmorgon/natt? Hehe. Nu sitter vi i bilen påväg till Tyskland.
En heldag med mammse, pappse och Elin. Så jädra mysigt!
Utflykt, inhandling av alkoholhaltiga drycker och bara en massa mys mys myyyyyyys.

Eftersom min käre far har köpt en bil med dvd i baksätena så
kommer jag och Ellepelle ha underhållning hela bilfärden :D

HAJDÅ.


Det kanske räcker nu?

Hehe upps. Å en slank hon ner i diket.

Eller?

Nä men alltså min blogg hamnar nog snart i chock om jag ska hålla på å göra mer en ett inlägg per dag.. Haha! Idag är jag bannemej på blogghumör ;D Fast nu vet jag dock inte vad jag ska skriva? Att jag har träningsvärk i låren? Att pepsin är för långt bort och jag orkar inte sträcka mig? Eller att jag valde min hate-trosor som bara åker in i röven hela tiden? Hum. Ni kan stryka det sista vettja. Ska snatta lite godis ur gottepåsen nu som jag och pappsi köpte innan till Tysklandsresan imorgon. Mohaha buse!

Sen (om jag inte blir hög på socker) så ska jag lägga mig. Upp vid fem imorgon och mot Tysket halv sex. Hujedamej, hur ska man orka det? Fast okej, spriten lockar lite och gör det möjligt. Hehe.

BAJBAJ JAG HETER INTE KAJ OCH RÖKER INTE RAJ PÅ EBAY. typ.


Kult väder det blev då.

Inte för att verka negativ. Har typ nyss hämtat mig från helvetet. Haha fan vad cepä det lät.
Men vädret gick från typ 13 + & sol till 15- & mörka moln..?

Jahapp. Jag som skulle bli hämtad av min prins på hans brumbrum.. Nu får han brumma hit med en rund ratt istället. För jag saknar honom. Det är helt jäkla sjukt ju, att man kan vara så kär och beroende av en människa. Nästan lite jobbigt att alltid vilja vara med honom. Jag menar kommer det vara såhär livet ut? Ta det inte fel för jag vill leva mitt liv med honom men jag vill inte vara så fruktansvärt beroende och sårbar såfort jag är ifrån honom. Han är liksom min trygghet.

Som jag babblar. Men det är inte lätt när det är svårt. Jag tvivlar inte på vårt förhållande, verkligen inte. Men tänker jag en framtid med honom som en självklarhet? Jag är så jäkla rädd att han en dag lämnar mig. Vad händer då? Jag kände inte att jag hade någon framtid alls innan jag träffade min pojke. Det är läskigt. Men varför ska man tänka så mycket? Life is what you make it.

 
Jag älskar dig mitt hjärta, runt jorden och tillbaka gånger tusen ♥


Idiot?

Min engelskalärare..

Hon: Hur går det?
Jag: Inte bra detta är ju skitsvårt.
Hon: okej?
Jag: Jag fattar inte ens vad orden betyder?
Hon: Eh okej..
Jag: Kan du hjälpa mig?
Hon: blablabla men dethär kan du väll iallafall?
Jag: NEJ?

YEEEY. jag älskar engelska. not. Alltså seriöst jag blir idiotförklarad nästan varje engelskalektion. PALLA att jag är tvungen att gå på lektionerna även om jag kommer få IG i slutbetyg. FANFANFAN vad idiotiskt!!! Hatar engelskaskitrövhålshelvete. Min lärare är sämst. Eller nej för det är ju jag. Eller? Aa. Men hon kommer fan inte långt efter mig. 

Dansa, Pausa.. WOPPA!

Musik på hög volym, en syster som är så rolig att jag dör lito ;) och en lycklig känsla = MIN FREDAG!

Jag känner då inte av att det är fredagen den 13:e. Mohaha. Livet leker idag!! Hoppas det fortsätter såhär.
Gårdagen var BRA. Ett samtal på villan, kramande med min älskade och saknade paranöt och en mysig fika med sötdedde gjorde min dag. Fint som snus såatte :D


perfekt och bra precis som jag är. Tralalalalaaaaaa



Onsdag 11/4

Tjena!

Kändes bättre att gör ett till inlägg istället för att fortsätta deppa ner totalt på det förra. Dock är dagen lika grå som gårdagen men jag försöker hålla huvudet upp och fötterna ner. Så det så.

Ska till villan 15.30 men idag är en sån dag jag verkligen inte vill dit. Känner mig för fet, för äcklig, för jävla stor helt enkelt. Kanske trots allt bra att gå dit och prata om saken? Jag känner ingen annan än min behandlare som kan få mig att snurra tankar så bra som hon kan. Jag är väldigt tacksam över att ha henne!

Sålänge får ni lite bilder från påskdagen ute i steninge med familjen taikon.

undra varför det kallas för steninge?












Gårdagens depp.

Första dagen i skolan igår sög rumphål. Idrotten gick skit och jag kände mig som en klumpig och svag elefant.
Engelskan gick skit. Fick återigen IG på det vi gjort. Jag orkar inte ens kämpa med skiten längre. Engelska B my asss! Så nu har jag bestämt mig för att hoppa av skiten och lägga energin på mina andra ämnen. Ligger en hel del efter vilket ger mig sjuk ångest nu när det inte alls är långt kvar till studenten.. Men sista rycket here I come!

Pratade dessutom med min pojkvän igår om allt mellan himmel och jord. Han är bäst ♥ älskar min prins!








Påskfood a la mormor

Nähäpp jahopp. Då vare redan söndag. Näst sista dagen på mitt absolut sista lov. Crymeariveroh.

Pappa spelar Laleh på högsta volym och stämningen är så jädra bra här hemma just nu! Jag har varit effektiv och tvättat fönsterna i både vardagsrummet och köket samt strukit gardinerna till köksfönstret. Fint skareva!

Mamma köpte 1 kg godis till gårdsbarnen. Man ba wtf? Ge mig ett påskägg istället ;)

Vid 15 så ska la familia hem till mormor och hennes man och äta påskmiddag. MORMORS MAT ♥
Imorse fick jag och älsklingen en lyxfrulle framdukad av moren. Sill, ägg, kaffe, fil & bästa müslin.. SMASK!



Oje, måste hoppla in i duschen nu så jag slipper stressa :)

HASTA LA VISTA!


Glad Påsk kuckelikuuuuu

Nu har jag och pojken landat hemma i Halmstad igen efter ett dygn hos hans syster i Jönköping.
Vi har haft det kanon därborta och jag längtar redan tills nästa gång vi ses! Fina människor det där ♥

Tacos, cider, poker, utgång, dans, nattamat, magknip och en låång sovmorgon, beskriver dygnet ganska bra tycker jag ;)

lillfisen fick påskägg fyllt med majskrokar av sin snilla mamma :)


Bakiskrille tittar på en lättunderhållen Leon som ligger & skrattar för sig själv..


Det var dom bilderna jag hade att bju på.

Nu ska jag snaska påskgodiset som finns kvar efter min gluppska family ;)


Three days ago, oopps!

Tjenäääää brushänä!

Här ekar det. koo-o-o-o-o-k-o-o. Typ.

Jag har haft fullt upp i veckan senni. Har jag inte varit dålig med snor å sånt så har jag varit chaufför för min käre pojkvän och hans MC. Toffel? hehe närå. Eller jorå. Bättre å va en toffel än en (skit)stövel ;) Så de så.

Jahapp. Idag ska jag och Krilleboy till Jönköping to hans lillesyster, sambo + barn. Dom har ordnat barnvakt så ikväll blir det röj i Jkpg! Det ryktas om att det är Elmia där i helgen så det lär vara grymt med folk! Längtar som en tok :D

Nu swippar jag lite bilder från min och Deddes fotoshooot i tisdags :)))








Burrr!

Emma som kommenterade mitt söndagsmys-inlägg - Det var söndagens bilder eftersom jag inte bloggade då ;)
Jag vet att det var måndag igår, så förvirrad är jag då inte hehe.


Hej på er!

Idag är det strålande sol, dock kyligt och blåsigt. Andra dagen på mitt livs sista lov har spenderats med Denise uppe på berget med hennes systemkamera. Snacka om grymma bilder det blir med en sån där goding! Ska nog önska mig en i studentpresent av familjen och släkten :)

Nu väntar jag ivrigt på att plutthuet ska lägga upp bilderna så jag kan sno dom.. Verkar dock som att hon ska äta i hundra år.. MATVRAK!! hihi skämt å sido ;)

Min nos vill inte sluta snora!! Fakk den. Plus att jag är mätt som en gris. Åt typ lite för mycket lunch kände jag hohi. Annars då? Resten av dagen har inte mycket att erbjuda vilket är jädrigt bra eftersom jag är helt slut i kropp och knopp. Dumma förkylning!! Får helt enkelt bli soffan insvept i en filt framför teven.


Loktaaaa.. olja?

Vafän vilket väder det är idag då!? Hela morgonen har solen skinigt/skint(?) men en halvtimme innan jag och Dedde skulle ses så börjar det tydligen hagla borta vid henne och utanför mitt fönster så SNÖADE det? Helt crazywakko väder..

Så imorgon blir la fotodagen istället, för då ska det bannemej inte regna om man nu kan lite på smhi.

 Istället har jag hjälpt mamma med att olja in vårt nya vardagsrumsbord. Mina fingrar STINKER bokstavligttalat. Ändå har jag skrubbat dom i en miljon år. typ.

ÅH WIEEEEEEEEEEEEE nu är dom utanför oss och tar väck allt grus = INLINESTIMES!!!! dock inte idag, men kanske en sväng imorgon skulle hinnas med efter en fika med Jasmin och fototime med Dedde? Aa aa vi får la se.

Svimma inte av alla inlägg nu va!





Söndagskvällsmys




PÅSKLOOOV, woppah!

Så jädrans skönt med lov. Från både skolan och stressen. Hallelujamoment nästan. haha!

Dock äre ju änte så kult att jag vaknade med en svullen och öm hals imorse och har sedan
jag vaknade snorat och nyst som fan. Meeeeeenmen. Freeedom att det är lov iallafall!

Tänkte att jag skulle få tag på Deddan nu. Vi ska till berget och fota i det fina vädret!
Ska bara göra mig till människa igen och klä på mig, sminka till fejjan och fixa frillan.


mammas bröd är magens nöd. Två smörgåsar med lepa och mjukost + görka & juice.





Helgen i mitt ♥

Hej på svej ♥

Helgen har varit så jädra BRA! I fredags blev det chill, mys och bio med min kärlek. Igår var det förfest hos mig och Elin med massa underbara människor. Grannarna klagade dock men orkar inte lägga energi på en surkärring som spelar hög musik var å varannan vardagkväll och ska komma och klaga på oss? Klockan var liksom ELVA en LÖRDAG och det är typ tre gånger om året som jag och Elin är hemma själva och har förfest PLUS att musiken inte ens var hög..

jaja Yaddayadda. Nog om det.

Det blev iallafall en awesome utgång på trehjärtan med Dedde å Edde + boys medan de andra skulle på en klasskompis födelsedagsfest :) NÄJS! Träffade min granne plus hennes far som vi är barndomskompisar med. Jag lärde honom att shakarumpa, dock var han för nykter tydligen (och kanske jag för full, haha).

Mådde iallafall prima när jag vaknade imorse jämte krilleboy. Han blev besviken för han trodde han skulle få chansen att reta mig och min bakfylla bara för att han själv inte var ute men.. TJI FICK DU! MOhaha :D

Min söndag har varit chilli. Förutom att det såg ut som kriget när jag kom hem efter igår. Hujedamej. Mina kära vänner, kunde ni inte stoppat ostbågarna och chipsen I MUNNEN och inte I SOFFAN? ;)


Me & Dedde på tre hjärtan!




RSS 2.0