Stupido

FAKKKKKKKKKKKKKkdå. idag får denna bloggen bli en klagomur. Jag är så jävla trött på magknip och ledvärk så jag hugger mig själv i magen snart. Har hellre huvudvärk än denna skiten. Fick skippa idrotten imorse för att min mage inte kan uppträda normalt. Den gör så fruktansvärt ont! Nu behöver jag era tips. Alla ni har!

Den är liksom spänd, hård och gör mig illamående. Har varit så av och till i över en månad nu.. WHAT TO DO?!?!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Dimetikon!! Det är ett receptfrtitt och, tro det eller ej biverkningsfritt, läkemedel som bryter upp stora gasbildningar i magen till mindre bitar som gör att det kan passera lättare genom systemet. Jag hade vansinniga problem med svullen mage och smärta ett tag, det var så jag vaknade på morgnarna och var kallsvettig av smärta. Sen började jag äta dimetikon och visst kan jag vara svullen, men så har jag också ibs, men smärtan har avtagit så mycket att det är rent fantastiskt. Det är faktiskt samma sak som småbarn med kolik får fast dom får droppar istället för piller. Miniform är ett annat namn på läkemedlet.



Hur är det annars, är du förstoppad också? För i så fall kommer ju säkert smärta från det för det gör förbaskat ont. Du vet säkert vad du ska äta och att rörelse och mycket vätska är bra. Hjälper inte allt sånt an det vara värt att prata med en läkare för d et finns en hel del olika preparat, varav dom flesta är "snälla" och inte ger några eller extremt få biverkningar som kan göra så man får en mer jämn konsistens på skiten (eh, bokstavligt talat där). Typ motsvarande linfrön och sånt. Jag äter en variant som heter inolaxol.



Sen kan det ju naturligtvis vara tex glutenintolerans eller laktoskänslighet också och det är ju "lätt" att se efter. Uteslut ett tag och se om det känns bättre. Eller ta prover hos läkare. Utesluta är ju inte alltid så käckt hos oss med matproblem eftersom det så gärna blir en fixide av något slag men det får man ju bedöma själv vad man klarar och inte klarar.



Haha, jag tror min skräpmage har gett mig kunskap iaf=p Känner mig som magontsnörden som kan massor...



2011-11-10 @ 12:40:02
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

krya på dig. <3

2011-11-10 @ 14:27:22
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Anonym

nu har du svaret;) skrev ett sms till dig, så lycka till nöten min<3

2011-11-10 @ 22:35:19
Postat av: Cilla

Käka katrinplommon, asgott och assnällt mot magen :D Tips är också att ta nån msk linfrön i typ yoghurten/gröt/fil eller vara i ett glas mjölk eller nå :)

2011-11-11 @ 00:13:31
URL: http://brandehav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0