Time to say Hello

HEJ.
 
Hur många som nu är kvar här? Jag håller på och fixar med en ny blogg men det går inte så jädra bra. Vill starta om på nytt. Frääääsht! Hehe. Min frånvaro har inte varit meningen faktiskt. Jag har bara inte haft så mycket tid över dom senaste veckorna.
 
Men ja som jag så många gånger har sagt förut.. NU kör jag igen ;)
 
Om inte annat så kommer min nya bloggadress upp när den är klar (om den blir klar eheh).
 
Måste berätta om mina två dagar som jag äntligen var ledig på i raken. Älsklingen hade lovat mig en överrasknings roadrtrip på hojen. Dock råkade smarthuet försäga sig så jag visste redan vart vi skulle två dagar innan ;) Men han är ju för go han.
 
Så. I onsdags efter mitt jobb drog vi iväg mot Danskeland, Köpenhamn. Virrade runt för att hitta hotellet en timme, men tillslut så. Mayfair hotell hette det, och om ni åker till Danmark så tipsar jag er om det! Det var sjukt fint, hyfsat pris där det ingick både frukostbuffé, kaffe & kaka (hur mycket man ville, när man ville) & en kall kvällsbuffé.
 
tittut snygging
 
När vi väl fått vårt hotellrum började vi med en välbehövlig dusch (såg ut som två dränkta grisar i våra skinnställ..). Sen traskade vi ner mot centrum, typ 4 min från hotellet. Satte oss på en mysig uteservering och åt kött och klyftpotatis med bea-sås. SMASKENS!
 
Tidig läggdags och tidig uppstigning dagen efter.
 
Startade torsdagen men en stor, underbart god hotellfrukost. Gjorde i ordning oss och drack kaffe i solen och sen gick vi ner till stan igen. Fattade verkligen varför stöget kallas för den längsta shopping gatan i Europa. Jävlar med affärer och så sjukt lång! Jag fyndade lite på New yorkers rea och pojken min hittade två par skor och en tisha. Muy bien!
 
Glass i solen (Krille tog B&j´s oskuld..)
 
Efter en halvdagsshopping tur och en promenad till och från Christiania (deras egna hash-fristad som var helt flumm!!) senare så landade vi på hotellet igen.
 
tacka vet jag kartan vi fick på hotellet. Annars hade vi lätt vart i Kina nu.
 
Gick ner till restaurangen och åt av den blandade kvällsbuffén och mös i solen en stund innan det var dags för ännu en tur ner mot stan. Fast denna gången till Tivoli.
 
jag skämtade med Krilleboy å sa att jag lovade att åka denna sjuka bergådalbanan om han bjöd mig på glass efteråt. Tror ni inte idiotus går å köper biljetter?!?! Jag höll på att kissa på mig!! "Fan vad du darrar älskling" Åh fyfan du skulle bara veta vad jag tänkte om dig inombords kära lilla krilleskrutt.
 
 Älsklings drömplace.
 
Petra in action. Förlorade dock och blev en förjävligt dålig loser.
 
Vi mös runt, spelade på hjul och kastade basket tills hela parken stängde vid 23. Så sjukt fint när det började mörkna och se alla lampor som lös så fint överallt.
 
 
turistbild ♥
 
Avslutade dagen med jordgubbar och mys framför teven på hotellet.
Liten vs Stor? Stor vs Liten? ;)
 
Dags för hemfärd!
 
BAJBAJ KÖPENHAMN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Nawwwwww, så mys. Vad han är fin, din pojke. Ni verkar ha det så underbart, och det låter som en fantastisk dag! Kul att ni tog så många bilder, så att ni kommer ihåg det (och så att jag kan se det, mwehehe).

2012-07-31 @ 18:52:50
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
Postat av: Emelie

BUUH, fick du min kommentar här? o.O

2012-07-31 @ 18:53:23
URL: http://sockerskrin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0